(?)

                                  TOUWEN

                        Touwen deel 1


 Hallo, ik ben mitchell vink. Ik ben 12 jaar oud, woon in utrecht, en ben wat sommige mensen 'leergierig' noemen. hehe, lekker! eindelijk weer naar school! weer wiskunde, frans, engels, nederlands, noem maar op! nou ja, ik moet eerst even op ma wachten. het sneeuwt de laatste tijd heel erg, en dus MOET ik met de auto. dit vind ik heel erg jammer. nou ja, ik ga in ieder geval wel weer lekker naar school! '' Ma! Kunnen we gaan!' ' roep ik naar boven, terwijl ik zit te wachten. mijn hond is net wakker, en die is hyperactief! dat beest is gek! nou ja, het is wel de beste hond die ik me kan wensen! gekke vince! laat ik mijn familie voorstellen: ik woon met mijn vader, john, mijn moeder, corinne, en mijn hond, vince. hehe, daar is ma! Ik werd het wachten al zat!

daar gaan we, jas aan, tassen en sleutels pakken, hond riem om, auto in, hond gaat bij het raam zitten, en we rijden weg! ik merkte onderweg maar een ding, en dat was dat het eng stil was, en alle gordijnen zaten dicht. mijn hond zat ook eng stil. ik word eerlijk gezegd wel een beetje bang nu! ah, daar zijn we! leuk! wauw wat is heet amadeus lyceum toch mooi! ook al zit er nu iets angstaanjagends aan. ach ja, het zal wel. ik stap uit de auto, loop naar binnen en klabam! allemaal touwen. er hangen lijken in verstrikt, helemaal onder het bloed, en aangevreten, tenminste zo lijkt het. holy shit! milan leeft nog! laat ik maar snel naar hem toe rennen! shit, gelukkig heb ik dat mes nog! ik snij hem los, en help hem overeind! hij leeft volgens mij nog maar net. ik kijk even rond. de situatie is erger dan ik dacht. er hangen vele lijken, meer dan ik dacht tenminste! dit is erg! wow wat is dat nou weer, ik zie iets bewegen, laat ik het benaderen. SHIIIIIIIIIIIIIIIT!

WTF IS DAT?


Touwen Deel 2


HOLY SHIT! WTF IS DAT!?!?!?!? ''RENNEN!'' Roep ik, terwijl ik op volle snelheid ren. iedereen kijkt me raar aan, maar als ze zien wat er achter me aan zit, rennen ze wel! ik zoek mijn mes. als ik hem gevonden heb, is Yerke al gepakt. F*CK! ik gooi snel mijn mes en hoop dat ik goed heb gemikt. BAM! Raak! Auw! Mijn oor! dat geluid dat dat ding maakt is ondragelijk! ok, ik heb yerke gered, maar hij beweegt niet! milan staat er al.


 Ik loop er ook naar toe. ik hoor geschreeuw. ik vraag aan Milan of hij effe bij Yerke blijft. ik ga even kijken waar dat vandaan kwam, zei ik. om de hoek staat een van die monsters, met Freek in zijn mond. ''F*CK!!!'' roep ik, terwijl Freek doodgevreten wordt. aah, shit. niet weer! mijn mes pakken, en dan gooien, net als bij Yerke. Raak! goed zo, Freek valt. Bloedend! "MILAN!!!! NEEM YERKE MEE EN KOM HIER HEEN!!!!'' Schreeuw ik, al rennend. Ze schrikken van Freek. Zijn halve buik is de huid van af, en bloedt hij zwaar. ohh shit, dit gaat niet werken! hij zegt niks. "Is ie nou.... dood???'' vraagt Milan. ''Denk het wel" jammer genoeg is dat mijn antwoord. we laten hem maar liggen. Yerke flipt! Het lijkt wel.... een... een... Epilepsie-aanval! shit, zal ik hem vermoorden of laten gaan? wacht, ik weet het tegenmiddel! juist fel licht! Euhhhhh..... Zaklampje! "MILAN!!! JIJ HEBT TOCH EEN ZAKLAMP???'' ''JA!!!'' ''GEEF HEEL EVEN!!!!'' ik flits de zaklamp in zijn ogen. Het werkt!!! eindelijk, man! phew... Maar ja, freek is wel dood, shitzooi! "MITCH!!! Wat is hier aan de hand???'' vraagt Marijn. ''jij hier?'' vraag ik. Rick loopt achter hem. "MILAN!!! NEEM YERKE MEE, EN HIERKOMEN!!!!!'' "OK MITCH!!!!'' marijn is, sneaky genoeg, naar mij toe gelopen. SHIT!!! hij pakt mijn mes!! Wacht.... Wat doet hij nou weer? Nee........

Touwen deel 3


''MARIJN!?!?!" "NIET DOEN!!!!!" Roep ik nog, tevergeefs. ''AAAAAAHH!'' Zijn zijn laatste woorden. Hij heeft zijn keel doorgesneden. ""Neee.......'' Zegt Milan. ''Te laat. Hij is dood.'' Wat een rotwoorden zijn dat om uit te spreken, zeg! Ach ja, het ís de waarheid. "Laten we overlevenden gaan zoeken, Milan! Dat is nodig om te overleven!'' ''Ok'' Het is geen leuke dag, tot nu toe. Maar ja, wat verwacht je, het blijft school! Nee, dat is een grap.


MEER TOUWEN, EN GEEN VERBINDING


 Damn, het lijkt wel of er meer touwen bij zijn gekomen. Het zal wel een illusie zijn. Oh, laat ik even bellen naar mijn moeder. SHIT!!!! Geen verbinding! Dan kan ik niemand waarschuwen... "Milan, heb jij verbinding?'' "Hier ook niet, Mitch.'' Shit, nu kan ik niks, ach ja. We gaan maar mensen zoeken. Lopen is saai als je niks kan doen behalve touwen ontwijken. Het zijn er echt meer geworden. Niet normaal! Ach ja. Ik zie iets. Is... Is... Is dat een hond? Míjn hond? JA!!!! ''MILAN!!'' KOM EENS KIJKEN!!'' "Wat?'' ''ME HOND IS HIER!!'' Het is een wonder! Die kan helpen! "VINCE, ZOEK MENSEN!!'' "WAF!!!!!'' En daar gaat ie. 


VIJF MINUTEN LATER


''WAF!!! WAF!!!'' "HEB JE WAT GEVONDEN, VINCE?'' "KOM, MILAN!!'' En daar gaan we. Ik zie mijn hond al weer. Hij zit ons naast rick op te wachten. ''Rick, gaat ie?'' ''Ja hoor.'' ''Jij weet toch hoe we in de binas moeten komen?'' ''Mhm'' "Laten we geen tijd verspillen'' Dat is wel een tijdje lopen, maar ja. Dat moet lukken. Het is een tijdje later, als we bij de binas aankomen. Vince weet niet wat te doen. Grappig, wat hij wil doen. Hij wil door het glas heen. Het lukt hem! ''Rick, laat maar!!'' we tillen yerke met zijn allen naar binnen. Hij krijgt weer zo een aanval. WTF? We gaan hem onderzoeken. 

Touwen deel 4


Ok, we hebben Yerke onderzocht. Niet meer te redden. Vince is verder zoeken naar overlevenden. Rick is zoeken naar spullen die kunnen helpen, zoals wapens, en eten. Ik hhor mensen schreeuwen aan de andere kant van de school, en mijn hond blaffen! "Milan, kom je even mee?'' Vraag ik, al fluisterend. ''Ja, kom al.'' Zegt hij terug.


 Rick is terug, met wapens, en eten. Phew! ''Hey Rick, geef maar!'' Zeg ik. ''NEE! Jij, jij probeert me erin te luizen, he?'' Hij mikt een pistool op me. Milan is al weg. Rick wil net gaan schieten, als Milan het ziet, en rick naar achter trekt, en zijn pistool afpakt. ''WAT WOU JIJ NOU GAAN DOEN, HE? NOU?'' Zegt Milan. ''Milan, pass dat pistool. Die kunnen we nog gebruiken. Ook al weet ik niet hoe die hier terecht is gekomen.'' BAM!'' Milan schiet Rick recht door zijn voet. Rick begint te janken.''MILAN!'' ''Ja wat, moet ik hem anders door zijn kop schieten, is dat wat je wil?'' ''NEE! Ik wil geen kogels verspillen.'' ''Je hebt gelijk.'' zegt Milan. We doorzoeken rick z'n zakken. Hij had nog heel veel kogelmagazijnen bij zich. Zijn tas zat vol spullen, ook een shotgun. SPAS-12, om precies te zijn. Wow, mooi ding.'' Zegt milan. ''Hier Milan, jij neemt dat pistool. Ik neem dit dingetje wel. Wordt het toch nog eens leuk, onze dag!'' Zeg ik.


Het theater, Daar hoorde ik net geschreeuw, en geblaf! Daar gaan we nu dan maar heen, denk ik. Ik pak mijn shotgun, milan het pistool, en we gaan naar het theater. Het is daarbinnen heel donker. Hallo? Iemand? Nee? Geen antwoord. ''WOEF! WOEF!'' ''Vince, kom hier!'' Voor ik het weet zit die hond voor me. Boem. Ik hoor knallen van geweren. Het klinkt heel luid. De hond rent weg. En dan ineens, recht in mijn oor, BAM! Granaat. Het wordt zwart. ik zie niks meer. Ik voel niks meer. Dit is.... H-Het einde........Einde..... Of toch niet?